Se podrà votar a Perpinyà el dia 9 de novembre

CasaAvui, dilluns 27 d’octubre la Generalitat de Catalunya ha completat oficialment el llistat del llocs on se podrà participar a la consulta del nou 9N.

Si consulteu la llista publicada descobrireu que la Casa de la Generalitat situada al Carrer de la Fusteria, 1 (antic Palau Siré) serà un dels llocs de recollida de vots.

Atenció:

les persones que desitgen votar hauran de portar la documentació demanades i una fotocòpia de cada document.

Ara hi ha un problema a resoldre: els dels voluntaris.

Per a ser voluntari cal omplir el formulari que no accepta de cap de les maneres les persones que no tinguin la ciutadania espanyola, telèfon espanyol, correu postal espanyol…

Per tant, els catalans del nord en són exclosos.

Si volem felicitar el petit pas endavant, lamentem el fet que no puguem participar oficialment al voluntariat i trobem totalment estúpid que per a ser voluntari calgui viure sota administració espanyola.

Suposem que no costarà massa fer venir uns empordanesos a perpinyà. Si el reglament que s’aplica a Catalunya Nord s’aplica a tot arreu, serà més complicat trobar voluntaris que vagin Berlín, París, Londres, Nova York, Buenos Aires, Toquio, …

2 comments on “Se podrà votar a Perpinyà el dia 9 de novembre

  1. Segons aquesta pàgina (http://afersexteriors.gencat.cat/ca/detalls/noticia/20141022_participacio_estranger_9N), no hem d’omplir el mateix formulari, sinó aquest formulari PDF: http://afersexteriors.gencat.cat/web/sites/afersexteriors/.content/Formulari/Formulari_participacio_exterior.pdf, i després enviar-lo a la Casa de la Generalitat de Perpinyà (casaperpinya [AT] gencat.cat). Ara bé, no sé si els catalans del nord que no tinguin ciutadania espanyola poden ajudar: caldria preguntar-ho.

    • Heus aquí la resposta definitiva de la Casa de la Generalitat: «Un dels requisits per a poder ser voluntari és tenir la nacionalitat espanyola, per tant qui no la tingui no podrà.».

Deixa un comentari