L’Assemblea reivindica l’1 d’octubre a Illa

El primer d’octubre del 2017 més de 2.000.000 de ciutadans de Catalunya van poder votar i guanyar el referèndum d’autodeterminació. Quatre anys més tard l’Assemblea reivindica el resultat del referèndum i a l’encop la unitat dels Països Catalans en un acte a Illa (Riberal).

Amb aquest acte l’Assemblea vol recordar la importància dels Països Catalans a començar per la Catalunya del Nord el bressol de Catalunya on les forces d’ocupació espanyoles no tenen cap poder, cosa que va permetre custodiar les urnes, imprimir cartells i paperetes i fer-ne la repartició arreu de la (fins ara) Catalunya Autònoma.

Catalunya Nord per la Independència convoca tots els demòcrates a participar a l’acte que començarà a 17h a l’espai “La Catalana”, avinguda Louis Pasteur – Illa.

Acabat l’acte d’Illa se marxarà d’Illa amb votura fins a Figueres on tindrà lloc un concert. Reserva la teua entrada

Les mobilitzacions de l’1, 2 i 3 d’octubre formen part del cicle de mobilitzacions que es va iniciar l’11 de Setembre sota el mateix lema: “Lluitem i guanyem la independència”

Apolit: caldrà seguir les mesures imposades per la situació sanitària.

2 comments on “L’Assemblea reivindica l’1 d’octubre a Illa

    • En Pere Figueres cantarà per l’acte de l’Assemblea a 17h i quaan s’acabi l’acte començarà el concert d’en Pere a la sala La Catalana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s