La policia francesa para

l’autocar de Catalunya Nord per la independència a la frontera

5 comments on “La policia francesa para

  1. Se evidència que la independència de Espagnistan respecte a Catalunya molesta als francesos. Clar , se n’adonen que desprès els catalans sotmesos a França també voldran tornar a la seva pàtria i la voldran sencera.S’imagineu uns Països Catalans units ? Qui , ¿Qui ens faria ombra? Ni Alemanya.

  2. França sembla pensar quels catalans del Nord són “terroristes”? Aquesta imatge d’una recerca gendarmesque dintre el autobús que condueix els catalanistes del nord a la gran manifestació a favor de la independència, que se celebrarà a Barcelona avui mateix és increïble i indignant positivament !!! Però, en realitat, no és sorprenent, aquest abús de poder escandalós i el comportament insultant estan totalment coherent amb les miseres, vergonyoseries i opressions que Francia nos fa sotmetre ja que ha annexat la nostre Terra fa 353 anys ! El govern central, que siguí reial, imperator o républica de drete o d’esquerra, no ha mai escatimat humiliació, ni injustícia, ni el robatori ni el seu menyspreu pels catalans, i el segle XXI, França, fidel a ella mateix acaba de nos donar una nova prova d’aquest menyspreu ancestral i patologic, segueix actuant com el XVII, és patètic !!

  3. No serà gens fàcil la independència de Catalunya. En aquests moments ningú del món sap si li interessa moure l”statu quo”. Hi ha interessos positius i negatius. Però ningú sap quins són els seus. Només els catalans sabem que ens convé. I no som pocs. Som vuit milions. I després vé Euskadi i València i Mallorca. Europa no podrà dir que no, però cal anar a poc a poc. Això ha d’anar creixent i creixent.

  4. Potser que un ministre de l’interior català volia els nostres noms i adreces si ho havia demanat és amb molt de plaer que els hi haguessim donat i en mateix temps l’hauriem convidat a venir a manifestar amb nosaltres

Deixa un comentari