Catalunya Nord i l’11 de setembre

A Catalunya Nord el dia és laborable, això en limita molt la possibilitat de commemorar la Diada Nacional de Catalunya, tanmateix uns quants nord-catalans la senten seua i intenten participar-hi.

Enguany el Foment 11 de Setembre  organitza la XXI edició de la Caminada Cívica al Canigó – Enguany la caminda  ha sortit el divendres 7 de setembre a les 18 h 30, del  castell de Rià . A continuació han compartit i animat un sopar de germanor.

El dissabte 8, la caminada ha empés una ruta cap a la Pica on s’hi arribarà el dimarts 11 a  l’eixida del sol, on se  llegirà el manifest mentre s’aixecarà el sol.

Web del Foment

Unes quantes entitats nord-catalanes participen a Barcelona a la Mostra d’entitats dels Països Catalans organitzada per l’associació Gent de la Terra. Aquestes entitats són El Casal de Perpinyà,  l’associació Arrels, el col·legi Comte Guifré de Perpinyà, la USAP

Però enguany és un any especial. Si cada any Ràdio Arrels anuncia la Diada, el 2012 l’emissora nord-catalana proposa de retransmetre en directe la Marxa cap a la independència.

L’emissora contactarà farà un reportatge en directe per mor que tots quests que no hi han pogut anar també puguin aprofitar les emocions de la Diada.

El Col.legi Pompeu Fabra, el col.legi de la Bressola porta cada any els seus alumnes a Barcelona per a fer-hi respirar  l’ambient a les noves generacions.

El 2012 és tan especial que per primera vegada un supermercat de Perpinyà fa ofertes especials…

Anuncis

One comment on “Catalunya Nord i l’11 de setembre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s