Col·laboració a nivell de Països Catalans

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià i l’Assemblea Nacional Catalana intensifiquen la col·laboració.

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià i l’Assemblea Nacional Catalana intensificaran la seva relació a través d’un acord de col·laboració que preveuen presentar en públic properament.

La decisió s’ha ultimat en una reunió de treball celebrada aquest dilluns a la seu de l’ANC, encapçalada pels presidents de l’ASM i l’ANC, Cristòfol Soler i Jordi Sánchez, i el coordinador de la PDAD, Toni Infante, en la qual han participat una dotzena de membres de les direccions de les diverses organitzacions.

xarxa-ppccLa coordinació entre aquestes entitats, que ja s’ha fet efectiva fins ara en la participació i el suport mutu a mobilitzacions, actes i les assemblees respectives, es concretarà en una col·laboració més estreta per compartir projectes i estratègies en l’objectiu comú de fer créixer el sobiranisme en cadascun dels territoris dels Països Catalans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s