Carta a totes les formiguetes del dia onze

punter a la meridiana_2

Bon dia!

Ahir vas anar a Barcelona amb els autobusos de l’ ANC organitzats pel Casal de Perpinyà o del Vallespir

O potser hi vas anar amb mitjans propis. O potser no vas poder baixar.

La manifestació ha estat un gran èxit i tots els qui  hi han participat se’n poden felicitar!

Pels de Catalunya Nord era un dia de feina però vam ser presents. Són jornades que recordarem com a grans moments que són en la recuperació de la llibertat del nostre poble.

L’èxit va ser  possible gràcies a tots els  voluntaris, al Casal de Perpinyà, al del Vallespir, la Llibreria de Perpinyà, la botiga VISCA i altres formiguetes actives.

Com a cada vegada, tornats a casa, ens adonem del contrast amb l’estat de la llengua al Nord i com sem lluny del reconeixement de la nostra realitat.

Des de l’ ANC pensem que és molt important que tots els qui tenim l’esperança posada en la independència de Catalunya, sapiguem també fer avançar el reconeixement de la llengua, la cultura i el país, aquí.

Aquesta carta és una invitació a adherir o participar a les activitats de l’ ANC però també d’altres entitats com els Casals de Perpinyà, del Vallespir o del Conflent, o de tota altra entitat fermament compromesa amb el país. Perquè pensem que junts haurem de saber aprofitar la força i l’empenta que ens donarà el moment de la creació de la República Catalana

I també us volem recordar que tenim molt a prop una celebració del 7 de novembre que aquest any serà organitzat per la Federació i SEM (1)

Contents d’haver compartit amb tots vosaltres, un cop més,  una Diada històrica, us diem: Fins molt aviat!

La territorial de l’ANC Catalunya  Nord

meridiana plena

Nota (1):

Fa poc ha nascut SEM, un Col·lectiu obert, format inicialment per Unitat Catalana, Els Verds, Esquerra Republicana, CDC Cat Nord, CUP Cat Nord, la Federació i l’ ANC amb una reivindicació comuna molt senzilla:

En la nova regió no volem estar diluïts, volem ser al nom, (refusem “Sud de France”) i en els continguts: volem un estatut particular que reconegui la personalitat pròpia de Cat Nord, volem un pressupost particular, volem una institució pròpia que ho gestioni des de la proximitat.

muntatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s