Mossén Martí Gabet comparteix una reflexió

marti-gabetL’Església de Catalunya Sud hauria de reaccionar , aquí hi ha una gran oportunitat per passar de les paraules als actes pacífics i cristians.

Seria una revolució de sentir a la televisió que ” l’Església catalana ofereix els seus locals per votar com ho fa per acollir els que no tenen ni pa, ni terrat, ni papers”.

Podríem en fi reflexionar sobre quina Catalunya volem . Ser independents i tenir la mateixa política que Espanya o França, no va la pena. Però una Catalunya amb els principis dels que van fer la Pau i Treva de Déu, les lleis modernes, progressistes de la nostra història, una Catalunya oberta capaç d’acollir i d’integrar tots els imigrants, una Catalunya que no posa bombes però que sap alçar una Sagrada Familia i totes les obres artístiques tot això seria el fem per fer néixer una constitució al serveix de l’home i no de la finança o dels partits.

Espero que com el temps dels sants fundadors del nostre esperit català, d’en Ramon LLull se trobarà gent per posar endavant la consciència cristiana , humana i humanista i de tots els homes de bona voluntat que tenen el desig de compartir el mateix territori, la mateixa il.lusió .

I have a dream !

Si no ho fem, podem tancar els ulls i la boca perquè no hem sabut interpretar, com diu el Concili, els senyals del temps. Tot això sense descuidar Catalunya Nord (el departament més pobre de França) on els catalans som “com els Serbes del Kòsovo”, un poble que no pot més integrar tots els que vénen viure al nostre país, un poble que perd la seva llengua, que ha viscut i viu un genocidi cultural.

Mossen Martí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s