URGENT: REUNIÓ DE VOLUNTARIS

ja-sc3b3c-voluntari catnordEls catalans del nord tenim un mes per fer la nostra feina!

Fes-te voluntari

Tots hi tenim un espai, una feina a fer, un lloc a la pinya!
Ajudem a escriure la història de Catalunya.
Dimecres 8 d’octubre a les 21h al Casal de Perpinyà (23 avinguda del Liceu).

FORMACIÓ I ORGANITZACIÓ dels 6 projectes

1.  MOCIONS MUNICIPALS DE SUPORT: nos organitzem per mor de fer arribar la demanda a tots els ajuntaments de Catalunya Nord. Els proposem una moció-tipus. En fem el seguiment individualitzat. (Potser fer un acte públic dels ajuntaments)

2. AGERMANAMENTS: Tots els pobles agermanats amb pobles del sud han de ser invitats a viure el 9 de novembre amb els seus germans del sud. Ajudem a contactar-los. Fem-ne el seguiment exhaustiu a cada comarca.

3. “ELS CATALANS DEMANEN AJUDA” :Se tracta d’una campanya organitzada des de l’ANC i portada a terme per les Assemblees exteriors d’arreu del món. Hi ha una carta, hi ha un dosssier de premsa, hi ha altres elements que presentarem. . Se tracta de fer llistats d’ “influents” i fer-los arribar la carta i el dossier per carta, per correu electrònic, per facebook, per twitter…

4. INTERVENIR POSITIVAMENT A LES XARXES: Sempre que hi ha un article a l’ Indep o a altres diaris francòfons, sovint hi ha comentaris a sota completament erronis. Se tracta de fer respostes breus i positives que informin sense fer polèmica.  Se tracta també de respondre positivament a facebook, a twitter i en general a tot comentari (com a catalans del nord)

5. URNES ENGABIADES: S’està multiplicant la imatge d’una urna dins d’una gàbia  (“muts i a la gàbia”) que és molt potent. La podem utilitzar acompanyada d’un paper d’explicació que insisteixi en el repte democràtic plantejat per Catalunya.

6. PARTICIPAR A L’ORGANITZACIÓ DELS ACTES DEL 7 DE NOVEMBRE: però hem de recordar que

Catalunya Nord també és Catalunya

El 7 de novembre commemorem el Tractat dels Pirineus, aquest dia també hem de manifestar, hem de manifestar per a afirmar el que sem i el que volem ser. El Col·lectiu 7 de novembre organitza actes diversos (taula rodona, manifestació, urnes, encesa d’espelmes, marxa de torxes, concert…)
Amb la mateixa força que nos impliquem nos hem d’implicar l’11S o el 9N nos hem d’implicar el 7N.

ara-catnord

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s