Catalunya té un Nord, un Sud, un Est i un Oest

Comunicat de la Territorial nordcatalana de l’ANC
 

Els trams de la cadena Nord ja tenen més de 1000 inscrits i en serem molts més! La Via Catalana entrarà a Catalunya Nord per solidaritat amb la Catalunya que vol ser independent i també per afirmar la nostra catalanitat. La Via Nord està assegurada. L’ANC hi té una territorial que ha treballat amb els casals i amb totes les associacions nordcatalanes per tal de fer la via plegats.

 
Però la via sud, al País Valencià té problemes. L’Estat Espayol s’oposa a l’expressió  dels valencians que , com nosaltres, es declaren solidaris tot afirmant, també, la seua catalanitat.
No ens enganyem, fent això, l’Estat no ataca només els valencians; ataca  la via catalana. Ens ataca a tots.
 
I hi haurà també el tram Mar. Perquè molts illencs han decidit sumar-se a la via. I sobretot perquè la Via Catalana estarà girada cap a mar de dalt a baix. Mirarà les Illes i veurà les patacades que reben actualment i la reacció ferma i decidida que organitzen. Veurà i es mostrarà solidària amb una vaga general unitària dels ensenyants de les Illes. Perquè allà també, no és els Illencs que ataquen, sinó el català.
 
L’agressió al “Lapao”, l’agressió al valencià, l’agressió a l’illenc i l’agressió ja antiga que ha viscut el rossellonès per part de l’estat francès són expressions d’una voluntat de fer callar una llengua i una nació… que ha decidit viure, i viure lliurement. Ho farem a ritmes diferents, segons la voluntat de cada territori, però mentrestant, no deixarem de dir el mapa de manera clara: el nostre mapa té un Nord, té un Sud, té un Est i té un Oest. 
 
ANC Catalunya Nord
Anuncis

2 comments on “Catalunya té un Nord, un Sud, un Est i un Oest

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s