Un mapa humà dels Països Catalans a Palma

“Teniu en compte que es tracta d’una acció que pot ser molt plena de simbolisme si aconseguim gent a bastament per omplir amb els seus cossos tot un immens mapa de la nació i una cadena humana enrevoltant la plaça”.

mapa-mallorcaL’Assembla Nacional Catalana (ANC) de Mallorca conjuntament amb l’Obra Cultural Balear (OCB) estan preparant actes pel proper 10 i 11 de Setembre en suport de la Cadena Humana. Entre aquests, tenen previst de fer una cadena humana a Palma per culminar la formació d’un mapa humà dels Països Catalans el 10 de setembre a les 20h, a la plaça Major.

Es llegirà un manifest que serà signat per tots els assistents, en el qual es plasmarà la solidaritat de les Illes, com fa 300 anys, amb el Principat de Catalunya i el compromís amb la defensa de la nació sencera, “Teniu en compte que es tracta d’una acció que pot ser molt plena de simbolisme si aconseguim gent a bastament per omplir amb els seus cossos tot un immens mapa dels Països Catalans i una cadena humana enrevoltant la plaça”, remarquen els organitzadors. Per aquest motiu fan una crida a particiapar-hi (Us podeu dirigir a cadenahumanamallorca@gmail.com)

L’endemà, en el decurs dels actes de l’Onze de Setembre, una delegació mallorquines i mallorquins que s’hi puguem desplaçar a Barcelona s’afegiran a la cadena i lliuraran als organitzadors el manifest llegit el dia anterior a Palma.

Des de les Illes, volen donar protagonisme a la participació dels Països Catalans en aquesta Diada en que la nació catalana dóna un pas important, ni que sigui parcial, cap a la plena independència que haurà de ser i serà de Salses a Guardmar i de Fraga a Maó.

Font llibertat 

By ANC Cat Nord Posted in Breus

One comment on “Un mapa humà dels Països Catalans a Palma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s