ERC protesta

Esquerra Republicana contra el tancament de les delegacions de TV3!

Resolució del Consell Nacional i propera interpel·lació al Govern de la Generalitat.

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana, màxim òrgan del partit entre congressos, ha adoptat per unanimitat aquest dissabte 2 de març, una proposta de resolució en defensa del model i servei públic de la CCMA i contra el tancament de delegacions de TV3.
En aquesta resolució (text integre en el fitxer adjunt) Esquerra Republicana recorda que 
“Durant gairebé tres dècades TVC i Catalunya ràdio ha estat un model d’èxit i de cohesió social, a través d’una informació acurada, completa, plural i veraç. Han estat normalitzadors de la llengua i la qualitat democràtica del país. Han garantit accés a totes les opinions, creences i sensibilitats amb estricta neutralitat i rigor periodístic.”.
Per Esquerra Republicana, amb la decisió
 de tancar les delegacions de la Catalunya Nord, Alt Pirineu i Terres de l’Ebre, la CCMA “recupera l’estructuració territorial de les províncies, marca un retrocés en l’objectiu de fer de TV3 la TV pública nacional catalana per esdevenir una TV regional.” I alerta: “Si permetem el desmantellament de la TVC ara, potser no hi serem a temps de recuperar1la. Perdrem llocs de treball, però també es perdrà en llengua, cultura, identitat, indústria audiovisual i cultural i la possibilitat d’avançar cap al nostre coneixement i alliberamentcom a país.”
Finalment, el Consell Nacional d’ER referma, un cop més, el seu compromís en la defensa del sistema públic audiovisual català i demana, al Govern de la Generalitat i a la direcció de la CCMA a comprometre’s en el manteniment del servei públic dels mitjans de comunicació públics catalans, assumir que la baixada de la dotació pressupostària ha portat al límit el model de televisió nacional i aturar les mesures que puguin fer irreversible aquesta situació.”
Així mateix, Esquerra Republicana ha anunciat la seua voluntat de fer una interpel·lació al Govern de la Generalitat, durant el primer Ple del Parlament, per instar al Govern català a mantenir les delegacions actuals de TV3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s