Reunió plenària del Secretariat Nacional de l’ANC a Catalunya Nord

Excepcionalment i per invitació de Catalunya Nord per la independència, la reunió plenària del Secretariat Nacional de l‘ANC tindrà lloc

El dissabte 10 de novembre de les 10 a les 14h
Al local d’Aire Nou de Bao,
Avinguda de l’estadi a Bao

Una oportunitat per la premsa nord-catalana de poder encontrar la Presidenta de
l’ANC, la Carme Forcadell i els membres del Secretariat.
L’ANC és a l’origen de la manifestació històrica de l’11 de setembre a Barcelona.

La reunió tindrà lloc a portes tancades però el Secretariat podrà respondre a les
vostres qüestions abans de les 10h o a partir de les 14h.

A les 4 de la tarda participarem a la manifestació de commemoració del Tractat dels Pirineus a Perpinyà, a darrera la banderola

 

Anuncis

3 comments on “Reunió plenària del Secretariat Nacional de l’ANC a Catalunya Nord

  • Eps…Catalunya Nord o del Nord és part del Principat de Catalunya! Una part del principat que va ser furtada per França. I si parlem amb propietat senyora?

 1. Declaració conjunta de l’ANC i els Sindicats convocants a la Vaga general del 14N
  Reunits l’ANC i els sindicats catalans convocants de la Vaga General del 14 de novembre del 2012 per analitzar la situació social i política que viu Catalunya en aquests moments, considerem que és necessari defensar els drets nacionals i socials dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya per avançar en la construcció d’una societat més justa, lliure i solidària.
  Els sindicats i l’ANC, des dels valors de la llibertat, la dignitat, la democràcia de base i la justícia social, afirmen que és imprescindible conjuminar esforços per tal d’afrontar la greu crisi social i nacional que afecta el país, amb retallades de drets i prestacions socials que aboquen milers de famílies a la precarietat, a l’exclusió social i a la pobresa, però que podrien trobar, si més no parcialment, una solució si el nostre poble no patís el dèficit fiscal, successives contrareformes laborals i polítiques de retallades de drets socials i la falta de sobirania que li impedeixen aplicar les polítiques adequades per superar aquesta doble crisi.
  En conseqüència

  ACORDEN
  Fer reconeixement públic de la necessitat de fonamentar en el principi del Dret a decidir les transformacions nacionals i socials que la majoria dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya necessiten i demanden.
  És a partir d’aquest posicionament estratègic que l’ANC dóna suport a la convocatòria dels sindicats catalans i crida a la mobilització ciutadana el 14 N com a un dia de Vaga Nacional, General i Social i que ha estat convocada en als països del sud d’Europa i a la qual Catalunya s’hi incorpora plenament des de la seva realitat nacional.

  Seguit a aquest accord amb els sindicats de Catalunya-Sud, demani si Cataluny-Nord per l’Indepencia cridara a participar a les accions previstes el 14N pels sindicats de Catalunya-Nord?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s