Ha mort l’Armand Samsó

Armand Samsó conegut sobretot gràcies a la seua feina feta per a aconseguir a construir la Porta dels Països Catalans, nos ha deixat el 10 de març, als 91 anys.

Armand era un patriota, no havia mai amagat ser un independentista, lluitava per la dignitat de la terra, ha lluitat durant 20 anys per a aixecar aquesta Porta. No la volia tancada, tot al contrari la somiava oberta i marcant clarament l’entrada en Terres catalanes, una Porta de benvinguda, oberta de bat a bat

Incansable ha donat molt per un lloc simbòlic. D’esperances en desesperances, ha elaborat molts projectes lentament elaborats estudiats abans de ser presentats a les institucions franceses, institucions que les escombraven sense vergonya. Pacient, tossut ha acabat per guanyar perquè ells, els garants de la “république” han vist que l’Armand no deixaria mai el projecte. però si ha guanyat, la victòria ha estat parcial. La Porta la volia més aprop de l’autopista, més visible i indicada dignament.

Però els atacs no han estat sempre i únicament francesos. Espanyolistes i blaveros també s’hi van sumar.

 

2 comments on “Ha mort l’Armand Samsó

  1. Quan va ser inaugurada era present l’actual President de la Generalitat, el Senyor Artur MAS.!No pensaba el Senyor Artur MAS ser President per finalitzar l’Obra amb
    una Catalunya decidida a esdevenir forta al 2012. Quan veiem ara com se presenta la pujada cap a la Independència de tot Catalunya fins a ser un Estat dins l’Europa podem escriure i cridar fort “Visca Armand.!!” “Visca Catalunya per l’Eternitat.!!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s