150 MUNICIPIS PER A LA INDEPENDÈNCIA

Ha estat creada a Vic l’ Associació de

MUNICIPIS PER LA INDEPENDÈNCIA

150 Consells Municipals per la Independència !
I només és el començament, molts altres vindran.

Constitució de l'Associació 150 municipis per la independència

La gent de Catalunya Nord amb qui parlem té moltes dificultats per comprendre el que està passant al sud. No volem pas, aquí, donar grans explicacions i anàlisis. Uns quants fets parlaran sols :

1. Les enquestes d’ opinió no paren d’ augmentar el resultat positiu en cas de referèndum per la independència.

2. Mes com que no se’n poden organitzar, de referèndums, ja hi va haver centenars de grups per la independència que van organitzar consultes locals…. Amb respostes molt positives.

3. La manifestació del 10 de juliol va reunir un milió i mig de catalans. No tots eren independentistes però l’ única cosa que s’ oïa cridar era : INDEPENDÈNCIA.

4. Avui s’ ha constituït l’ associació de municipis per la independència. Per començar, ja hi ha 150 Consells Municipals que hi han adherit. Aquest fet és importantíssim perquè ja no se tracta de persones ni de grups sinó d’ institucions oficials que se declaren independentistes.

5. L’ objectiu d’ aquesta Associació, és, entre altres coses, organitzar un referèndum en el conjunt dels pobles concernits. Per empènyer el Parlament de Catalunya de a votar la independència.

6. El dia 10 de març es constitueix l’ Assemblea Nacional Catalana (ANC) en un acte multitudinari al Palau Sant Jordi de Barcelona. L’ Assemblea serà constituïda pels grups locals de tots els pobles i comarques.

Nosaltres, Catalunya Nord per la independència hi serem, serem una territotrial més. Una territorial catalana que com totes les altres territorials de l’ANC té un paper a jugar, un paper pel futur de Catalunya. Invitem tots els compatriotes a adherir al Moviment per a la Inpendència.

La redacció

Vídeo a Vilaweb acte de constitució de l’associació

Anuncis
By ANC Cat Nord Posted in Breus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s