CATALUNYA SUD: LA MAJORIA DE CATALANS VOTARIA “SÍ” EN UN REFERÈNDUM D’AUTODETERMINACIÓ

Segons una enquesta de GAPS publicada a l’Arael 42’8% de catalans serien favorables a la secessió, per un 37’7% que hi estarien en contra.

El sentiment independentista a Catalunya Sud continua enfortint-se. La proporció d’indecisos correspon al 20% de la població, 20% que faran la diferència.

Amb un any, segons les enquestes, el percentatge de ciutadans a favor de l’autodeterminació ha superat el percentatge de ciutadans que són en contra.
El desig d’independència creix transversalment. Cada partit ha de comptar amb una part del seu electorat a favor de la secessió amb l’estat espanyol.
Els electors d’ERC i SI són els més favorables a la independència, seguits de CiU (50’3% de sí i 3’% de no), ICV (36’9% pel sí, 42’3% pel no), PSC (26%/50’7%) i PP (10’2%/82’6%).
Anuncis
By ANC Cat Nord Posted in Breus

One comment on “CATALUNYA SUD: LA MAJORIA DE CATALANS VOTARIA “SÍ” EN UN REFERÈNDUM D’AUTODETERMINACIÓ

  1. Compta amics; els resulatts d’un referèndum es valoren com cadascú vol. Però el resultat que compta, alhora el que fa els títols, és el % de sí respecte al no: s’ha d’arribar a més de 50 (o 55%) de sí

    És el 3er sondeig consecutiu (fets com cal, no d’internet) que dóna més de 50% al sí, i sense cap campanya informativa digne d’aquest nom… Mai havia passat. ALtres van també més enllà dels 60%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s